blog

Alginet instal·la la primera rotonda reciclada i reciclable / Alginet instala la primera rotonda reciclada y reciclable

La Regidoria de policia al costat de l’empresa alginetina CMPlastik, ha instal·lat a la zona del calvari, la primera rotonda fabricada amb plàstic reciclat de residus urbans com botelles, borses de plàstic, etc. A més es tracta d’una rotonda reciclable, ja que si s’estopeja, es pot tornar a refer.

Per tal de realitzar-la s’han utilitzat 500 quilos de plàstic reciclat. Amb aquesta actuació s’ha pogut produir 185 quilograms de CO2.

 

Font: http://laveudalginet.es/alginet-instal%c2%b7la-la-primera-rotonda-reciclada-i-reciclable/?fbclid=IwAR38fbx7GaeVKj_RBve5T94wZj7_hmjs4owd29qsIW36Un46SUYwTvtFECs

 


La Concejalía de policía junto a la empresa alginetina CMplastik, ha instalado en la zona del calvario, la primera rotonda fabricada con plástico reciclado de residuos urbanos como botellas, bolsas de plástico, etc. Además se trata de una rotonda reciclable, ya que si se estropea, se puede volver a rehacer.

Para fabricarla se han utilizado 500 kilos de plástico reciclado. Con esta actuación se ha podido producir 185 kilogramos de CO2.

Fuente: http://laveudalginet.es/alginet-instal%c2%b7la-la-primera-rotonda-reciclada-i-reciclable/?fbclid=IwAR38fbx7GaeVKj_RBve5T94wZj7_hmjs4owd29qsIW36Un46SUYwTvtFECs

Back to list