blog

Valencia canvia pel clima

El diumenge 23 de juny arrancava al Jardí del Túria la nova edició de Valencia cambia pel clima, apostant per conseguir un nou model de ciutat, més humana i actual, adaptada davant l’escenari de canvi climàtic.

«La nostra llum. La nostra energia» és el lema d’enguany per a conscienciar sobre la importància de les renovables i l’autoconsum en la reducció d’emissions GEH

Diverses entitats, moviments socials, ONG, administracions públiques, instituts universitaris i d’investigació, així com empreses del sector privat es donaren cita i treballaren unides per a mostrar a la ciutadania que una nova forma d’energia i de consum és possible.

Així les coses, la festa del clima i l’energia sostenible comptaren amb demostracions, microponències, tallers, diàlegs, activitats familiars, infantils i degustacions gastronòmiques entre moltes altres propostes.

Noves formes d’energia, autoconsum, cooperatives de productes respectuosos amb el medi ambient, protecció d’espècies autòctones i activitats agrícoles o ramaderes ambientalment amigables i el reciclatge van ser alguns dels temes que centraren el matí al Jardí del Túria. Un canvi just i democràtic cap a un model de ciutat que ens done suport és possible. Per a això, es van reunir entitats locals, nacionals i internacionals que donaren a conéixer els seus projectes en pro de l’aposta per les fonts d’energia renovables, l’autosuficiència energètica i la lluita contra el canvi climàtic.

Cmplastik no podía fallar aquell día, açí vos deixem algunes imatges.

Back to list